5 Läs mer >>
Travat utan ledare och det gick super! Lite vingligt men vi höll oss runt fyrkantspåret så gick det helt ok. Det här med att svänga är fortfarande lite svårt enligt C men broms och framåt sitter riktigt bra nu. Behöver inte ens smacka eller "proa" för att gå eller stanna längre :)

Berättar mer någon annangång för just för tillfället sitter jag med ögoninfektion och det går magsjuka här så är lite svårt att sitta vid datorn.


 
 
 
 
 

såhär ser det ut just...

0 Läs mer >>

kiss me with your blo...

1 Läs mer >>
Jag har inte riktigt haft tiden till att blogga, kanske slänger in ett inlägg senare ikäll annars får ni något så småning om! Ska försöka mobilblogga under julveckan.
 
Jag har iallafall lite saker att berätta som jag kommer skriva lite mer ingående om när jag får tid,

Chipolina har blivit förkyld, men jag väntar ut det och ser om det försvinner av sig själv eller om jag får kontakta veterinär. Hon är inte hängig eller så utan bara snorig och hostar lite.
 
Jag har travat på Chipolina för första gången och hon brydde sig ingenting!
 
När vi skulle lasta och åka hem så gick hon på tranporten utan krångel, vi går inte in rakt på utan vi går vid sidan av transporten så får hon kliva upp, det gäller att lura henne.
 

update

2 Läs mer >>
Kör på  del två!
 

Prisse och Crulle
 

Fina missen..
 

Flygande päls boll

 
 

Nostalgi del 2

1 Läs mer >>
Min underbara mamma fixade min hårddisk ganska nyligen, det är en hårddisk med ca en halv TB bilder i, som är drygt två år gamla.. Ja ni kan nog förstå hur sjukt kul jag och Jonas hade det när vi gick igenom den, haha herregud ;)

Vi kör en liten nostalgi tripp nu tycker jag!
 Haha... japp.. såhär såg jag ut en gångi tiden....... (är inte stolt)


Åhh.. saknar minsystemkamera.

Vår första tävling.


Sötputte som jag red en sväng.

Fotade bilder till en fotoutställning i skolan.
 

Crulle fick en ny grimma.. hahah tror inte hon uppskattade den ;)
 

Fru långöra <3
 

Jag och mamma åkte till Hollywood och träffade våra kära vänner! (eller?)
 

Freke var lycklig när vi var hundvakt ibland.
 

Jag och Malin gick special gympa (vi fick göra typ vad vi ville men vi gick mest och dampade runt) och JÄVLAR vad vi kämpade med att få upp den där jävla säcken. hahah fyfan!!
 

Freke1 och Freke2


Freke får sig ett opopulärt bad....

....Medans Tyke tittar på och retas för att han slipper hahaha

Tipsen tjurar för att han inte kan hoppa upp till maten för att han är för tjock. hahaha.

Nostalgi del 1

0 Läs mer >>
Jag är så fruktansvärt trött på att gå runt och må illa hela jäkla tiden. Jag får kräkreflexer minst 3-4 gånger om dagen, jag kan knappt äta något och jag mår så illa ibland att jag bara kan ligga i soffan och sova eller kolla på TV.
Idag fick jag nog så nu gick jag till toan och gav den en fin present. Känns lite bättre nu efteråt och håller bara tummarna på att det försvinner helt och aldrig kommer tillbaka..
 
Förstår verkligen inte vad som är fel på mig. Det blir så här i perioder, har haft såhär dom senaste 5 åren, men det brukar bara va under drygt 1-2 veckor men nu har det varit såhär i snart TVÅ månader!? Kanske är dags att ta sig ett läkar besök. igen.
 
Och nu började datorn krångla också, S U C K!!
 

byta mage?

1 Läs mer >>
Oj.. svår.. jag beundrar många.
 
Min mamma för att hon är så otroligt stark och fantastisk.
Cissi, för att hon är underbar på alla sätt och vis.
Tyra Sjöstedt, har varit borta från ridsporten under ett antal år och när hon tar upp den igen är hon uppe på hög nivå på nolltid.
Nellie Berntsson, 12 år (!!) men så otroligt mogen för sin ålder, har en av sveriges störta häsbloggar och tävlar SM bla.
 
Jag beundrar alla som kämpar för att komma någonstans, folk som kan gå in i ett rum och lysa upp hela omgivningen och folk som går emellan folk som mobbar någon annan t ex. Det tycker jag är så jäkla starkt gjort.
 
 

4. Berätta om en pers...

0 Läs mer >>
Idag har jag jobbat, fick göra ett skrivtest på jobbet (ska ev. börja på ny avdelning på jobbet) som jag inte har någon aning om hur det gick, det kändes bra iallafall? Jag skulle sluta 3 men det var totaldött på både telefon och mail så jag fick kompa hem vid 1. Hoppades på att min kärlek skulle vara hemma men han hade åkt iväg till jobbet redan.
 
Så jag drog med Sanna till Mr James och tog en lunch där och sedan åkte vi vidare till stallet. Där gick vi ut och gick med Medina och skrållan, efter en bit började vi skrämma upp varandra om vargar och C började bli jätte tittig (paranoid som morsin) så vi vände hemåt haha! Sen fixade jag med hennes mugg som aldrig blir bättre (tips!?). Skulle ha tagit tempen också men det glömde jag ju såklart.
Hon har blivit hostig och lite snorig, dock bara vitt lite tjockare snor så tror inte hon har något virus eller så. Men blir lite nojig angående hostan, ska ringa vet nu i veckan och höra med dom vad det kan vara. Har iallafall börjat ge henne lite Äppel cider vinäger i maten som jag har läst ska lindra hosta. Skadar ju inte att prova.
 
Nu sitter jag i soffan och är helt slut i rygg, ben och armar. Har stått och städat hela lägenheten i drygt en timme nu. Doris hade haft det trevligt med en toarulle häromdan som det fortfarande fanns spår av, för en gångs skull så var det inte mycket disk (jag och Jonas är experter på att bygga berg..) utan det var mest massa små plock och fix som  behövde göras. Var egentligen inte stökigt här nu när jag tänker efter, men nu är det extra rent iallafall, får se om Jonas märker något när han kommer hem ;)
 
Bjuder på en egobild för tillfället!

Städ och stalldag

6 Läs mer >>
Okej först och främst, döm mig inte pga hennes gula ben, svans och man ;)
 

Flytta åt sidan med att epeka på bakdelen, här har jag inte ens hunnit peka innan hon flyttar sig :)


"Åh mamma det kliar sååå skööööönt"
Klagar inte på hennes steg! Hon har salesylvacelin på bakbenen därför dom ser helt snuskiga ut!

Chipolina i vinterlan...

2 Läs mer >>
Detta mina vänner, är en av de bästa låtarna och en av de snyggaste videorna. Se, lyssna och Njut!
 
 

Lights

1 Läs mer >>
Jag har ingen bästa vän, men jag har väldigt många kompisar som står mig väldigt nära hjärtat.
 
Cissi, en på miljonen. Lataste, bästaste, snällaste finaste vännen. Vi följer med varandra till stallet (dock står jag oftast med Flax och berättar hemlisar så får Cissi göra det jobbiga som typ, mocka.) äter på donken eller bara dampar sönder antingen hemma eller i bilen. Jag kom på nu precis att vi JÄMT äter något när vi ses?? hm..
 
Sanna är en väldigt rolig vän som jag har haft mycket kul med (kvällen på nightshift är oförglömlig, haha!) både i stallet och annars. Tyvärr så har det inte blivit så mycket nu på senaste då vi jobbar väldigt olika. Men man kan ju inte ha tråkigt i din närhet och du har alltid funnits där och ställt upp om något har varit jobbigt.
 
Jag kan inte sitta och rabbla upp namn och en historia bakom varje namn, men alla därute som läser detta, ni vet om ni är en nära vän eller inte. Alla ni har en speciell plats i mitt hjärta och ni har aldrig någonsin svikit mig, även när det varit som svårast.
 

3. Berätta om din bäs...

0 Läs mer >>
Jag bor i staden Karlskoga, en håla som ligger på gränsen av Värmlands län och Örebro län. 75% av befolkningen jobbar på Transkom och resten på McDonalds.

Här händer ingenting och det enda stället du kan gå ut på om du är under 20 är Statt, där hittar du fjortisar och brats som gör en av de första lagliga fyllorna i sitt liv eller är ute efter två saker, sex och uppmärksamhet. Du kan bara gå dit om du är dretfull eller dum i huvudet.

Är du över 20 kan du gå till Red Brick (som är det enda vettiga stället, eller nej fel av mig, VAR det enda vettiga stället), Woodys eller Nightshift, som nu är kallat Sport bar, (de tror att de är lika bra som O'learys) de kommer antagligen misslyckas precis som de som var där innan.På Red Brick hittar du alldeles för fulla människor mellan 25-35 år som antagligen snackar om deras "misslyckade" liv eller har en trevlig kväll med deras kompisar (väldig sällan detta händer). På Woodys hittar du kåta MILFar som försöker se snygga ut på  "dansgolvet" (live band som kör dåliga covers och på golvet hittar du fulla tanter och gubbar som antingen kör bugg eller någon annan kass "dans").
 
Vi har ungefär tusen pizzerior men endast en duger. Amadeus. Något vi också har ungefär tusen av är rondeller och där kör alla som idioter. 
 
De flesta här är antingen korkade bitchar eller killar som tror att de är något. Dock finns det ett litet hopp om mänskligheten för det finns faktiskt lite folk här som är vettiga och som man faktiskt kan ha en normal konversation med.
 
(Bitter? jag? näää...)
 

2. Berätta om staden ...