2. Berätta om staden du bor i.

Jag bor i staden Karlskoga, en håla som ligger på gränsen av Värmlands län och Örebro län. 75% av befolkningen jobbar på Transkom och resten på McDonalds.

Här händer ingenting och det enda stället du kan gå ut på om du är under 20 är Statt, där hittar du fjortisar och brats som gör en av de första lagliga fyllorna i sitt liv eller är ute efter två saker, sex och uppmärksamhet. Du kan bara gå dit om du är dretfull eller dum i huvudet.

Är du över 20 kan du gå till Red Brick (som är det enda vettiga stället, eller nej fel av mig, VAR det enda vettiga stället), Woodys eller Nightshift, som nu är kallat Sport bar, (de tror att de är lika bra som O'learys) de kommer antagligen misslyckas precis som de som var där innan.På Red Brick hittar du alldeles för fulla människor mellan 25-35 år som antagligen snackar om deras "misslyckade" liv eller har en trevlig kväll med deras kompisar (väldig sällan detta händer). På Woodys hittar du kåta MILFar som försöker se snygga ut på  "dansgolvet" (live band som kör dåliga covers och på golvet hittar du fulla tanter och gubbar som antingen kör bugg eller någon annan kass "dans").
 
Vi har ungefär tusen pizzerior men endast en duger. Amadeus. Något vi också har ungefär tusen av är rondeller och där kör alla som idioter. 
 
De flesta här är antingen korkade bitchar eller killar som tror att de är något. Dock finns det ett litet hopp om mänskligheten för det finns faktiskt lite folk här som är vettiga och som man faktiskt kan ha en normal konversation med.
 
(Bitter? jag? näää...)
 

Kommentera här: