såhär ser det ut just nu!

Travat utan ledare och det gick super! Lite vingligt men vi höll oss runt fyrkantspåret så gick det helt ok. Det här med att svänga är fortfarande lite svårt enligt C men broms och framåt sitter riktigt bra nu. Behöver inte ens smacka eller "proa" för att gå eller stanna längre :)

Berättar mer någon annangång för just för tillfället sitter jag med ögoninfektion och det går magsjuka här så är lite svårt att sitta vid datorn.


 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Lovisa:

skriven

Hon är så söt! :)

2 Denice:

skriven

Hej! Fin header!

3 Carro:

skriven

Läste om varifrån Chipolina kom. I maj i år åkte jag med en kompis till Öland för att hämta hem en femårig oinriden, knappt hanterad valack. Ägaren var en kvinna på Öland som hade mer än 30 hästar som hon nu försökte sälja av en del. Chip, som ponnyn heter, är en korsning mellan welsh/halvblod. Kvinnan ägde själv föräldrarna och skäckhingsten stod på gården. Det måste vara samma ställe va? :)

Svar: Hej! Ja det måste vara samma! Har du bilder på honom? Min är också welsh/halvblod, kanske syskon med tanke på namnet? Jag har ingen aning om vilka hennes föräldrar är, skulle mer än gärna vilja veta. :)
Karolina Hjälmgren

4 Frida -Gratis bloggdesigner:

skriven

Vad roligt att det går framåt:) Unghästar är så härliga att ha och göra med!

5 Andrietta Svärdh:

skriven

Roligt att det går så bra! :)

Kommentera här: