Vinter, halka, is

Fy vad kallt det är ute! Och halt också, vågade knappt köra hem förut från jobbet trots att jag har vinterdäck, är så jävla rädd för halka och mörker efter att vi krockade med en älg en vinter.
Det blir som mindblock, såfort det halkar till stannar hela världen trots att jag kanske bara råkade spinna med hjulen lite.
Om jag eller någon annan kör så sitter jag helspänd i sätet och bara väntar på att vara framme.
Jag har typ 5-10 min med bil från jobbet till hem, och när jag hade parkerat bilen vid lägenheten så kände jag verkligen hur allt bara släppte, dock så har jag sinnes ont i nacken efterråt.
Vilka roliga månader jag har framför mig känner jag! ÅH.
 
Snart måste jag sätta på bäbisen vintertäcke också.. Har ett jätte mysigt med hals som är helt nytt, vågar dock inte riktigt sätta på det än då en häst i hagen gillar att ta sig en smakbit både på C och hennes täcken. Hennes nya regntäcke som inte var allt för billigt är redan helt trasigt.. yay!
 
Men snart ska hon rakas och då blir det defenitivt ett vintertäcke. Måste införskaffa ett lite tjockare stalltäcke också innan jag rakar henne..
 
Vardag | | En kommentar |

Härma Cissibo

Ska härma Cissi med ett foto i timmen imorgon tänkte jag! om jag orkar... eeeh.
Åker till Stockholm imorgon men kan ju ta lite kort ändå och uppdatera via mobilen! Får väl se hur det slutar.
 
Har precis betalt alla räkningar och känns väl sådär nu när nästan alla pengarna redan är borta. Igen, kul, lönen varade i några timmar ;) Men nu är iallafall bilen mätt på bensin så nu behöver jag inte tanka på ett tag.
 
Vart en snabbis till stallet förut, har åter flyttat henne till en annan hage så nu har hon börjat rymma igen, anledningen till detta är att Goofy försöker betäcka henne, men han flyttar 1a november så då får hon komma tillbaka. När jag hade flyttat över henne till rätt sida av hagen så sprang hon till ingången och gnäggade åt Goofy och kollade hjärtkrossande mot honom som stod på andra sidan vägen.. Lilla tjejen har blivit kär och kåt.. haha suck! Dessa hästar.
 
Denna bilden är så jäkla skön, har en bild innan när hon frustar ut massa snor rakt över hela mig och min min är helt oslagbar (dock för hemsk för att visas för allmäneheten) och här är precis efter, C är riktigt nöjd med att ha snorat över mig medans jag bara skrattar över vad som precis hände hahaha :D
Vardag | | 3 kommentarer |

tävling

Jag tävlar om 2 st biljetter till Stoclholm Horse Show i samarbete med www.horsemeup.se & www.nellieberntsson.se
Vardag | | En kommentar |
Upp