0 Läs mer >>
Blivit tvingat till att älska en hand har blivit två
Varför fanns där ingen hjälte när mina händer var för små
Händer som höll mig ner någon som andas vill ha mer
Så naken utan vilja jag försvinner i det som sker

Gråter kom regn gör mig hel
Förlåter min ångest gör mig stel
Hatar allt ni tror jag är
Hånar den spegelbilden som jag klär

Spikar i mitt hjärta

1 Läs mer >>
Jag förstår inte varför jag ska stressa hela hela tiden, jag gör inget annat än stressar, och det är inte så att jag åker till jobbet försent, skjuter upp saker m.m.
Jag är alltid i tid till jobbet och har marginal med flera minuter, samma sak med allt annat som ska lämnas in osv, det gör jag också direkt.
 
Som  t ex i stallet, där kan jag gå runt och stressa hela tiden fast jag inte alls har en tid att passa eller liknande, mocka fort, fixa höpåsar ännu fortare, fixa mat fort, in med hästen, borsta fort. osv.
Och även om jag är hemma hos en kompis, nej nu MÅSTE jag hem. NU. Öh ja varför det? nej ingen anleding, men kan komma plötsligt att jag bara MÅSTE hem och blir sjukt stressad och kör som en idiot bara för att komma hem fort osv.
Sjukt jobbigt, och jag får en sån fruktansvärd huvudvärk av det och nu på senaste tiden har jag känt att hjärtat slår extra hårt ibland och jag får svårt att andas.
 
Hur fan stressar man ner!?
 

stress hela jävla tid...

0 Läs mer >>
Åh wiiii!!! Gissa vad jag hämtade ut förut!!! Världens snyggaste ridstövlar typ. And they are miiine!
 

Tretorn Falsterbo GTX

2 Läs mer >>
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you cant change.
 

you can't change the ...

1 Läs mer >>
Nu var det ett tag sen jag skrev men har inte haft tid riktigt.
Men här kommer lite uppdatering om allt:
 
1. Chipolina har tömkörts och lyssnar kanon bra, behövde bara stödhjälp i ett varv sen förstod hon allt hon skulle göra som att hon gjort det tusen gånger innan. Jag avvaktar lite med ridandet just nu och försöker få in fram för allt broms, och svängningarna från backen istället.
 
2. Jag rider Castor varje tisdag och får även rida honom fler gånger i veckan när Helena behöver hjälp, riktigt roligt! Han är sjukt rolig att rida och även urgo i stallet. Han fångar nog allas hjärtan ;)
 
3. Kommer börja hjälpa till med en i stallet med hennes häst, nu kommer hon dock behövas skrittas igång i några veckor först innan man rider mer på henne, men det är riktigt kul att jag kommit igång med ridningen igen!
 
4. Jag har njurbäckeninflammation och det gör så jävla ont att jag hellre skulle vilja bli knivhuggen i magen än att sitta med denna skiten! aaaaj..
 
6. Nu när dom snart släppt Iphone 5 så är det mer eller mindre kaos på mitt jobb just nu. Den som ens nämner iphone 5 när jag inte är på arbetstid, den får en smäll för jag orkar inte hööööööraaaaaa, vi vet lika lite som ni! tack och sluta ring! hahaha.
 
 
Stor och liten ;)

lite update

0 Läs mer >>
OMG. måste ha, måste ha, måste ha!!!!
Snyggaste hjälmen evaaaahhh, ?
6000:- ge miiiig!
 


oh my god

1 Läs mer >>
Har varit sjukt seg, stressad och trött idag, allt har gått i slowmotion, i stallet var det värst, har aldrig någonsin varit så jobbigt att packa höpåsar...
 
Stressen är numera en vardag för mig, trots att jag inte ens behöver stressa eller har en tid att passa. Jag vaknade med dunkande huvudvärk och en brandstation i halsen, ah jobba på kundservice med detta, nej.
Tur att man är ledig imorgon.
 
Igår satt jag på akuten med stackars Marcus i 5 timmar som hade fått en fraktur i nyckelbenet efter att klanten hade sprungit på fyllan haha.. Lite synd är det om han dock! Men bara liiiiiite.
Har själv brytit nyckelbenet och vet hur handikappad och förjävlig man känner sig, dock hade jag "turen" att bryta rätt arm, höger alltså.
 

"det går nog över" Nej, akuten, nu, (mamma känner du igen den!?) jag är rätt duktig på att dra med folk till akuten, jag kanske är ett medium och vet när folk har brytit saker ;)
Hade iallafall ett tidsfördriv, Beck och fotboll på TV!

Vardag med stort V

0 Läs mer >>
Jag är med och tävlar om ett sjukt snyggt Kingsland täcke hos Cheval!
Klicka HÄR om du också vill tävla :D
 

Kingsland tävling

2 Läs mer >>
Do you feel like a man when you push her around
Do you feel better now as she falls to the ground?
 


Face down in the dirt she says, “This doesn't hurt”
She says, “I finally had enough”

Face down

3 Läs mer >>
Igår har jag ridit på Pommac, en stor häst som var väldigt rolig att rida :) Han ville mest springa i början och var lite halvgalen i första galoppen men sen när han fått springa av sig lite blev han riktigt fin och jobbade på som han skulle! Tack Cissi för att jag fick låna honom!
 
Sen åkte vi till "mitt" stall och skulle fixa med Chipolina, först precis när vi kommit in i paddocken och skulle börja longera får hon världens cp rodeo ryck och håller på i säkert 5 min haha. Pucko häst! Men sen lugnade hon ner sig och vart också riktigt fin och lyssnade bra på rösten trots att Ami höll på och ta in hästarna :)

Sen när jag skulle skritta på henne lite så går det jätte bra i början, men sen helt plötsligt får hon ett sånt där ryck igen fast som varade i typ två sek, och jag slänger mig av typ. Sen hoppar jag upp  igen när hon lugnat ner sig och det tar typ tre sek sen får hon ett ryck igen, jag fattar inte?? Det bara kom helt plötsligt.. Så testar vi longera henne igen och hon är lika lugn och sansad som innan.

Det konstigaste är att när hon får dom där rycken så är hon hela tiden "lugn" i huvet om ni förstår vad jag menar, hon är inte ett dugg upp stressad, rädd eller liknande.
Det kanske bara är trotserier hon håller på med?
 
Jag och Pommac :)

Mama told me, when I ...

0 Läs mer >>
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller, jag faller.

Fånga mig

0 Läs mer >>

hate this people.