Jump Off revolution

Nu är ett sånt här träns påväg till mig! Har höga förväntningar för det har fått positiv kritik. Tränset är uttaget av perfect Sit of Sweden, de gör även de där sittbågarna för att man ska få bättre hållning i ridningen.Såhär står det om tränset:
 
"Jump Off Revolution
Designen på nosgrimman gör att käkbenen och de känsliga nervutskotten lämnas helt fria. Nackstyckets utformning gör att trycket bakom de känsliga öronen och på nacken fördelas och den extra paddingen gör att öronen får större frihet.

Pannbandet har också en helt ny design vilket gör att det är luftigt och nätt för att även här ge öronen fritt spelrum och dessutom kan du byta pannband på några sekunder, även när hästen har tränset på sig. Levereras med pannband i matchande läder och padding.

Med revolution skriver vi ny tränshistoria
Vår nya kollektion är designad utifrån den varelse som ska bära tränset, nämligen hästen. Med största respekt har vi byggt ett träns som är skapat efter hur hästen verkligen ser ut och fungerar, med utgångspunkt i hästens huvudanatomi. Visste ni till exempel att fler
än tio muskler ombesörjer örats rörelse? Med det i åtanke är det lätt att förstå hur ett felaktigt tryck över området kan bidra till muskelspänningar med flera negativa bieffekter som följd.

Förutom funktion och design har vi lagt mycket arbete på att hitta den bästa leverantören som kan tillgodose alla våra krav. Produkterna i Revolutionserien är tillverkade i staden Kanpur i nordöstra Indien, i en fabrik med bra arbetsvillkor och där ledningen aktivt har tagit
ställning mot barnarbete. Tränsen är tillverkade i finaste läder och är 100% ekologiska, från garvning och färgning till läderfinish.

Designade tillsammans med veterinär
Alla vår träns i Revolution-serien är designade tillsammans med veterinären Per Martin Andrén, specialist på hästens tänder. Alla detaljer i tränsen är noga genomtänka för att inte lämna något åt slumpen. Med ett Revolution-träns kan du vara säker på att din häst får ett träns som är anpassat efter dess huvudanatomi."
 
Får hoppas Chipolina tycker om tränset!
 
 
Vardag | |
#1 - - Linn Ingvarsson:

Cupido trivs jättebra på sitt. Han blir väldigt liksidig och mjuk att rida när han har det (:

(Inte för att han inte är det annars, men det blir ännu tydligare med detta på)

Svar: Ja okej! Ska bli intressant och se hur Chipolina reagerar, har endast provat det en gång när vi tog kort häromdagen, hon är på sommarvila just nu så ska bli spännande att se! :)
Karolina Hjälmgren

Upp