Wirlwind

Idag har jag och Sanna ridit Virvelvinden, Aka Medina. Sanna började med att rida medans jag stod och skrek på henne ;) Dom var jätte duktiga och Sanna har nu börjat få lite mer kontroll på Medina och håller en lugn grundgalopp på volt. Förut har det gått så fort att hon endast kunnat rida rakt fram runt fyrkantspåret haha! Lilla Medina, man kan inte tro att hon är 19!
 
Sen red jag, jag bestämde mig att rida utan stigbyglar hela passet för att 1, jag tränar upp min balans, 2. jag kommer lättare åt Medina utan stigbyglar 3. Jag jobbar verkligen med vareda muskel! Jag tyckte det gick skitbra och jag tappade inte balansen en enda gång, inte ens efter jag saktat av från galopp till trav haha! Imponerande! Så börjar väl äntligen få upp min balans ;)
 
Tänkte försöka rida Chipolina imorgon eller på torsdag/och fredag. Och då även ge mig in på traven och eventuellt galoppen. Känner mig lite säkrare nu när jag känner att min balans blivit lite bättre, men vi får väl se helt enkelt om det bara känns så eller om det faktiskt är så ;) Det återstår att se!
 
(Kan även tillägga att varför vi kallar Medina  virvelvinden är för att hon för det första är pigg/het som en virvelvind, hon är typ överallt och ingenstans, och två, att hon har virvlar i pälsen över hela kroppen! haha, ska försöka räkna dom snart ;) Har aldrig sett en häst med så mycker virvlar!)
 

Idag stod vi ute och pysslade
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp